8 Martie – Ziua mamei si a femeii

Scris de la mart. 11, 2018 in Ganduri | Niciun comentariu


Bucuria primaverii este prezenta la oricine. De ce? Fiinca totul este inundat de verdeata si flori ca in basme. Ca suntem mari ori mici, totul ne incanta! Este o adevarata sarbatoare si la propriu si la figurat. Ce oare mai poti sa-ti doresti? O floare de la partener sau un gingas desen de la pitici. Totul ne binedispune!

Dar daca partenerul este un taciturn sau un misogin, ce te faci? E adevarat! Iti piere cheful! Nu mai este o placere sau o bucurie! In acest caz, ar trebui sa-ti gasesti singura cadoul mult dorit, sa iesi cu o prietena la o cafea sau sa te rasfeti cu un masaj. Dragele mele, nu ratati nici o ocazie sa fiti fericite!

8 martie ziua mamei si a femeii

Dar daca piticul tau iti face o mica bucurie? E de ajuns?  Eu zic ca da. Cei mici sunt intotdeauna plini de inocenta. Sentimentul acesta ne implineste si fizic si emotional. Chiar daca partenerul ne copleseste cu atentii, inocenta ghiocelului daruita de cel mic primeaza. De ce? Pentru ca este mult mai aproape de noi ca atunci cand bateau doua inimi intr-un corp. Primavara are similitudini cu procreerea asa cum se nasc florile, pomii, fructele, tot asa se naste si dorinta de tandrete. Asa cum pruncul se zbate sa iasa din burtica mamei, tot asa si micul si plapandul ghiocel se straduie sa iasa din stratul de pamant. O viata pentru o alta viata !

In concluzie, dragi femei, nu va refuzati nici o ocazie de a va simti apreciate, rasfatate si iubite!

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *