Calvin Klein Underwear – lenjerie confortabila si de calitate pentru barbati!

Scris de la apr. 3, 2018 in Lenjerie | Niciun comentariu


Unii spun ca marca Calvin Klein in lumea lenjeriei este ca si Coca-Cola; aproape toata lumea le-a incercat, aproape toata lumea le place si sunt considerate pe scara larga ca lenjeria originala pentru barbati.

Fondata de designerul de la New York – Calvin Klein, brandul american a fost considerat de mult timp o marcă de lux, remarcata pentru ca ofera o estetica moderna si tinereasca.

In anii ’80, Calvin Klein a schimbat intr-adevar jocul atunci cand a dorit sa proiecteze si sa vanda  lenjerie de corp. Barbatii cumparau in mod obisnuit boxeri si pentru foarte putini conta brandul pe care il purtau – dar Calvin Klein a reusit ca lenjeria de corp sa faca diferenta pentru barbati.

Compania a promovat o serie de campanii cu panouri cu Mark Wahlberg. Wahlberg a surprins pentru prima data in modeling pentru Calvin Klein. Mai tarziu a devenit imaginea liniei pentru barbati a casei de moda. Bineinteles, a devenit o traditie pentru Calvin Klein sa utilizeze nume cunoscute. Chiar si controversatul star Justin Bieber, la varsta de 20 de ani, a devenit imaginea brandului de modă Calvin Klein. Afisele alb-negru cu artistul purtand doar o pereche de chiloti ai celebrei marci au fost rapid raspandite pe internet. Unii au descris contributia lui Calvin ca fiind una dintre cele mai mari revolutii ale barbatilor din ultima vreme.

Calvin Klein a sustinut intotdeauna un aspect minimalist, iar stilul lui american l-a ajutat sa se compare cu marci precum Tommy Hilfiger. In 2002, compania a fost achizitionata  de grupul PVH, care opereaza cu o serie de alte marci de succes, dar principiile instituite de faimosul designer raman inca stabile. Astăzi, marca este cunoscuta cel mai bine pentru aspectul lenjeriei de corp, insa si marcile CK Sport si parfumurile sunt si ele in voga.

Calvin Klein a patruns in lumea lenjeriei barbatilor si a reusit sa ii faca pe barbati sa se  identifice cu produsul asa cum starurile ar spune in reclamele lor: “My Calvins”.

 

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *