Ce ne nemultumeste oare astazi?

Scris de la mart. 12, 2018 in Ganduri | Niciun comentariu


Sa fie privirea partenerului de dimineata sau boacana facuta de cel mic? Este foarte firava fiinta noastra in ziua de astazi! Chiar si momentul cand te duci la chioscul de ziare sa-ti cumperi o revista, iar vanzatorul te trimite la plimbare deoarece nu are rest. Mai este si transportul oricum ar fi el – cu masina, cu autobuzul sau cu metroul. Nemultumiri sunt in ambele cazuri – ori te calca pe picior un calator ori prinzi prea multe stopuri cu masina sau cineva nu-ti acorda prioritate. Ajunsi la destinatie, cauti cu privirea ochiul critic al sefului. Da! Se pare ca o sa ai o zi lunga si obositoare! Mai este si firma de catering care iti strica cheful..adica apetitul – mancare este fara gust si rece. Ziua este ori ploioasa ori prea friguroasa sau chiar prea calduroasa. Ce sa zici? Asta e! Tot inainte!

ce ne nemultumeste

Dar daca ai ghinionul sa te imbolnavesti e si mai trist. Cu plata sau fara plata, serviciile medicale sunt la fel de proaste. Dupa-amiaza trece repede cu nemultumiri potop, dar vine seara atunci cand crezi ca ai o clipa de relaxare doar pentru tine. Dar de unde? Ori trebuie sa-ti plimbi catelul ori trebuie sa-ti supraveghezi copilul. Gandurile nu-ti dau pace nici noaptea. Trebuie sa platesc rata, telefonul si tot asa. Cam multe pentru o singura zi! Ce poti face? Ma mai uit pe telefon sau laptop ca ziua sa fie completa. O fi luna plina afara? Cred ca da! Lumina imi inunda camera. Mai este si maine o zi! Buna ori rea?

Cu siguranta ca multi dintre noi ne regasim in situatie de mai sus. Vom continua in urmatorul articol sa vorbim despre cum sa ne rezolvam nemultumirile.

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *