Cum iti pastrezi relatia?

Scris de la mart. 9, 2018 in Ganduri | Niciun comentariu


Scriu acum pentru toate doamnele care si-au gasit jumatatea, sunt fericite si implinite alaturi de partenerul lor. Urmatorea intrebare care ne macina este : cum trebuie sa fac astfel incat sa pastrez tot ceea ce am obtinut cu greu?

Focul iubirii intense nu dureaza la infinit, iar rutina de zi de zi ne erodeaza relatia. Nu trebuie neaparat ca unul dintre parteneri sa greseasca cu ceva, se poate intampla ca si pasivitatea in relatie sa dauneze. Insa singurul aspect care tine de tine si care are sanse mai mici sa se erodeze in timp, sunt calitatile tale vazute prin ochii partenerului.

Femei mai frumoase ca tine vor exista mereu, femei mai aranjate la fel, femei mai senzuale poate gasi. Eu cred ca cel mai important lucru este sa-ti castigi respectul in fata lui. Asta inseamna ca trebuie sa muncesti constant, sa-i arati ca ai calitati, ca esti un om bun. Daca te apreciaza pentru 2-3 calitati pe care el le considera esentiale, nu va pleca prea curand de langa tine.

Daca reusesti sa-i devii cel mai bun prieten, gandeste-te astfel: este el genul care sa-l tradeze pe George, prietenul lui din copilarie ? Daca raspunsul este da, inseamna ca sunt sanse foarte mari sa faca lucrul acesta si cu tine. Daca crezi ca nu ar face asa ceva, straduieste-te sa-i devii cel mai bun prieten.

Arata-i zilnic ca il iubesti si il apreciezi , prin gesturi si cuvinte simple. Aceasta este baza relatiei voastre.

cum iti pastrezi relatia

Fii voiasa si dornica de comunicare chiar daca ai avut o zi nu prea buna sau daca te macina tot felul de alte ganduri. Tonul face muzica, iar intr-o relatie femeia dicteaza tonul. Intr-o casa, daca femeia este pozitiva , atunci intreaga familie ii urmeaza starea de spirit. Nu trebuie sa-ti iasa de la prima incercare, insa important este sa fii perseverenta.

Momentele de tandrete si senzualitate nu trebuie sa lipseasca, clipele de liniste petrecute in doi sunt necesare pentru viata de cuplu, escapadele in doi sunt binevenite, insa nu ele ne fidelizeaza partenerul.

Trebuie sa muncim zi de zi pentru a ne pastra tot ceea ce avem. Nu uitati, dragele mele, ca si pentru o relatie trebuie sa muncim, la fel cum muncim zilnic pentru a ne asigura traiul. Nimic nu merge de la sine, iar daca nu investesti continuu, incet incet nu va mai ramane nimic. Iar fericirea in viata noastra ne-o aduce si iubirea partenerului nostru.

Data viitoare vom vorbi despre cadouri ! Cadouri inspirate cu care sa-l surprindem pe EL.

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *