Familia Kardashian straluceste in cea mai noua campanie Calvin Klein colectia de lenjerie si denim primavara-vara 2018

Scris de la apr. 3, 2018 in Fashion | Niciun comentariu


Multe celebritati au luat parte de-a lungul timpului la campaniile de promovare a brandului, inclusiv Jamie Dornan, Alexander Skarsgard, James Rodriguez, Mark Wahlberg, David Beckham, Antonio Sabàto si Justin Bieber. Pentru cea mai recenta campanie globala a colectiei de lenjerie si denim primavara-vara 2018, Calvin Klein a apelat la cea mai cunoscuta familie a Americii: familia Kardashian. Campania este cea mai noua a lui Klein este denumita: Our family. #MyCalvins. Kim Kardashian West, Kloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner sunt prezentate in noile campanii de publicitate globale Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Jeans.. Familia a fost fotografiata de Willy Vanderperre in octombrie 2017 intr-un hambar. In timp ce toate surorile apar topless, dar acoperite strategic cu paturi sau poarta bustiere, Kylie Jenner s-a infasurat intr-o patura sau s-a ascuns dupa surorile ei.

„Familia este totul”, spune Kim Kardashian West, „asa ca atunci cand impreuna facem ceva special, inseamna atat de mult.” „Ceva special” despre care vorbeste Kim apare in campaniile globale pentru Jeans Calvin Klein si Calvin Klein Underwear, alaturi de cele patru surori ale ei, Kloe și Kourtney Kardashian, Kylie si Kendall Jenner. „Am fost toti de acord ca suntem extrem de norocosi sa facem acest lucru impreuna si că va fi cea mai buna zi”, adauga Kim. Acest sentiment de aventura si de conexiune a fost în centrul campaniei, surprins de fotograful Willy Vanderperre, intr-o locatie secretă din Los Angeles. Imaginile descriu surorile intr-un hambar, iar concentrarea asupra unitătii familiei este ceea ce a atras surorile:”Ca surori, ne vorbim unii cu altii tot timpul”, adauga Kourtney. „Suntem in definitiv o familie moderna, iar Calvin Klein intruchipeaza America.”

Familia Kardashian-Jenner este cea mai recenta aparitie din campaniile de blugi si lenjerie de corp de la Calvin Klein, care au fost lansate pe social media incepand cu noiembrie 2017. In ceea ce priveste noua colectie purtata de Kardashian-Jenners, piesele au revenit la anii ’90 ai marcii. Ganditi-va la Mark Wahlberg si minimalismul din era Kate Moss cu sutiene, pantaloni scurti si mai multe ipostaze in negru sau alb, cu sigla CK. Surorile au toate piesele lor preferate din colectii. Kylie subliniaza ca  sutienele si lenjeria de corp au o particularitate deosebita. „Sunt atat de confortabili si eu sunt inca obsedata de ei astazi”, spune ea. Kendall a jucat pentru prima oară în campania de îmbrăcăminte Calvin Klein Spring 2016 alături de Justin Bieber și a fost fotografiata si pentru campania Calvin Klein Jeans în 2015. Khloé, care a fost insarcinata in timpul filmarii, spera ca noua campanie va arunca o lumina asupra dinamicii autentice a familiei. „Chiar daca suntem frati, suntem totodata cei mai mari suporteri ai fiecaruia dintre noi. Vreau ca oamenii să vada unitatea, loialitatea si puterea. Suntem un amestec de tot, si cred ca familia este ultimul vis american.”

Care este parerea ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *